Over Stel & Toes assurantien en hypotheekadvies

We zijn er voor jou wanneer je ons nodig hebt

Stel & Toes assurantien en hypotheekadvies is een eigentijds kantoor dat kwaliteit en flexibiliteit hoog in het vaandel heeft. Als je kiest voor ons dan betekent dit, dat je kiest voor klantvriendelijkheid, deskundigheid, betrokken en meedenkend.  Wij gaan dan samen met jou in gesprek. Je vertelt jouw wensen en plannen.

Vaak is persoonlijke aandacht niet aanwezig bij grote verzekeraars en tussenpersonen. Hierin ligt ook onze kracht. Er voor jou zijn, wanneer je ons nodig heeft.

Wij adviseren je over alle verzekeringen, hypotheken en financieringen. Altijd met jouw financiele welzijn als uitgangspunt. Wij geven advies zonder gebonden te zijn aan enige bank of verzekeraar.

Jaarlijks volgen wij diverse cursussen om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen in de financiele wereld en wetgeving.

Werkwijze

Vanaf het begin staat een onafhankelijk advies, dat wil zeggen een niet maatschappij-gebonden advies, hoog in het vaandel.
Elke maatschappij kenmerkt zich vaak door bepaalde specialisaties waardoor de ene maatschappij nu eenmaal beter bekend is met bepaalde risico’s dan een andere maatschappij voor dezelfde verzekeringsproducten. U kunt er van op aan dat wij een objectief en persoonlijk advies geven. Uiteraard houden we hierbij rekening met uw budget en risicohouding.

Oorsprong kantoor

Ons kantoor vindt z’n oorsprong in 1958. Destijds gestart door A.B.C. van der Stel ( de vader van Angelique van der Stel). Wij zijn al jaren werkzaam in de financiële dienstverlening. Onafhankelijkheid, integriteit, ons werk goed willen doen doen, zijn de basiselementen geweest, en dit zijn ze nog steeds, om te komen tot ons huidige mooie bedrijf.

Agentschappen

We bemiddelen voor vrijwel alle Nederlandse aanbieders van verzekeringsproducten die deze aanbieden via het vrije intermediair. We durven te zeggen dat u bij ons beter en zeker niet duurder uit bent dan bij de directe kanalen waaronder internetaanbieders. Voor onder andere de volgende maatschappijen en banken bemiddelen wij:
 

Heb je vragen? Neem vrijblijvend contact op

Stel & Toes assurantiën en hypotheekadvies
Adres

Heemraad 88
3332PK, Zwijndrecht

© Copyrights

Contact

Tel: (078) 629 03 45
Mob: 06 46 440 601
Mail: info@stelentoes.nl

Openingstijden

Ma t/m Vr
08.30 - 17.00
Je kunt bij ons ook een afspraak maken voor  buiten kantoortijden.